Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Algemene Ledenvergadering 24 juni 2021

Tijdens de Algemene Ledenvergadering praat het bestuur je bij over het reilen en zeilen van de ondernemersvereniging. Zo wordt 2020 geëvalueerd en worden de plannen voor 2021 gepresenteerd.
Om 19.00 uur start de vergadering.

Samenstelling bestuur
Er zijn dit jaar veel noodzakelijke wijzigingen binnen het bestuur. Onze huidige voorzitter, Jan Houweling, is definitief aftredend en draagt na 3 jaar het voorzitterschap over aan een nieuwe voorzitter. Het bestuur draagt Annelies Dekker voor als de nieuwe voorzitter van Ondernemend Lansingerland. Daarmee komt de functie van secretaris vacant. Daarom draagt het bestuur voor deze functie het nieuwe bestuurslid Sandra Voorsluijs-den Hollander voor. Verder is definitief aftredend Aad van Bohemen. Tussentijds aftredend is Maurice Maidman. Als nieuwe bestuursleden worden Ivo Batenburg, Sandra Voorsluijs-den Hollander, Antoine Wevers, Inge Parren en Michel Krieger voorgedragen.

Wij denken hiermee een voltallig, sterk en daadkrachtig bestuur van Ondernemend Lansingerland te hebben. De samenstelling van het bestuur wordt als volgt:
Dagelijks bestuur
− Annelies Dekker (voorzitter),
− Esther Sonneveld (vicevoorzitter),
− Sandra Voorsluijs-den Hollander (secretaris),
− Carol de Wit (penningmeester).

Algemeen bestuur
− Mariëlle van den Berge,
− Ivo Batenburg,
− Inge Parren,
− Antoine Wevers,
− Michel Krieger.

Opstaan na een linkse directe!
door Bart Vermeulen 


Na de pauze rond 20.15 uur, zal de spreker van deze avond ons bijpraten over “Hoe we kunnen Herstellen en Versnellen na Corona”. Of je nu hard bent geraakt in de afgelopen periode of niet, wist je niet waar je de voorraden vandaan moest halen; het afgelopen jaar heeft veel impact gehad op ons allemaal. Of je nu wel, niet, hard of zacht bent geraakt, het gaat erom wat we ermee doen. Hoe kunnen we herstellen en versnellen na Corona? Daar gaan we het op 24 juni over hebben!
Bart Vermeulen heeft 30 jaar veelzijdige ervaring als ondernemer, senior-manager en consultant voor MKB ondernemers. Als mede-oprichter van ondernemers-coöperatie Business Lapps Nederland en trainer van “De Business Versneller” is hij samen met 22 vakspecialisten dagelijks bezig met de ontwikkeling van ondernemerschap in Nederland.