​​​​​​​Isoleren doe je samen - voor uitvoerders

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

dinsdag
1
februari
15.00 CET
Aanmelding bevestigen

Isoleren doe je samen - voor uitvoerders

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt woningeigenaren en ondernemers verschillende (subsidie)regelingen voor het isoleren van hun koop- en huurwoningen. Als uitvoerder van isolatiemaatregelen krijgt u daardoor te maken met verzoeken vanuit uw klanten. Daarnaast wilt u mogelijk uw klanten graag informeren en adviseren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen.

Tijdens dit webinar bieden wij u een overzicht van de voorwaarden aan isolatiemaatregelen. Ook maken wij inzichtelijk welke regelingen er op dit moment zijn en welke binnenkort komen. Zo weet u als uitvoerder wat er van u verwacht wordt en heeft u alle informatie om uw klant goed van dienst te zijn.

Milieu Centraal sluit aan om u inzicht te geven in de knelpunten van woningeigenaren en hoe zij hen hierbij ondersteunen. Een van de knelpunten is bijvoorbeeld een tweede maatregel. Hiervoor worden suggesties aangedragen, zodat u uw klant hierover goed kunt informeren.

Meer weten?
Heeft u vragen over het webinar? Stel nu al uw vragen via dew@rvo.nl ovv ‘Webinar - Isoleren doe je samen’.Zie ook
RVO.nl/ISDE

RVO.nl/SEEH

Organisatie
Dit webinar wordt georganiseerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

​​​​​​​


Webinar:
Isoleren doe je samen


Begintijd:
15:00

Duur
Maximaal 90 minuten